Referat af orienteringsmøde 4. december 2022

På vegne af formanden, Leon Pedersen

Mødet blev samlet ved opslagstavlen.

Formand Leon Pedersen og bestyrelsesmedlem Tonny var til stede fra bestyrelsen.

Leon havde efter gårsdagens hændelse med brand indkaldt til orienteringsmøde ved tavlen ved indgangen til kolonihaverne, trods den korte varsel var der alligevel en del fremmødte.

Om branden

Formanden fortalte at sagen om branden d. 3. december 2022 ligger ved politiet og at de skal have lov til at gøre deres arbejde og de har fået overleveret det materiale der foreligger for at opklare sagen, og hvis nogen havde set eller hørt noget at de skal komme frem med det.

Dertil opfordrede formanden til at hvis man var utryg ved noget der foregår i foreningen skal de være velkomne til at tage kontakt til ham, da alle skal føle sig trygge ved at komme i deres have.

Telefonliste til internt brug i foreningen:

For at vi alle bedre kan få fat på hinanden i tilfælde af at der sker noget i haverne, så må vi komme hinanden lidt nærmere. Det er frivilligt om man vil være med på telefonlisten og der kan skrives note på hvordan man bedst kontaktes. Det er aftalt at for at få listen og være på listen skal vi respektere hinandens privatliv og listen må dermed ikke deles på sociale medier eller med andre der ikke er med på listen.  På den måde kan vi mere direkte komme i kontakt med hinanden hvis der opstår noget uventet.

Leon vil som formand være tovholder for at listen bliver lavet så ønsker du som medlem at være med på listen skal du tage kontakt til formanden, Leon Pedersen: leonsnu@gmail.com eller på tlf: 25 56 56 64


Udgivet

i

af

Tags: