Bestyrelsesmøde 2. april 2022

Tilstede: Bjarne, Mariette, Tonny, Karl, SjoukjeReferent: Sjoukje

Godkendelse af referat fra den 27. februar 2022

Nyt fra formanden:

  1. Skilt til trappen ned mod skoven: Vi får det lavet på et kalmarbræt. Bjarne bestiller det. Teksten kommer til at være: ‘Færdsel på trappen på eget ansvar’.
  2. Formanden bliver fortsat ringet op af mange interesserede købere, der ikke bor i Sorø.

Nyt fra kassereren:

Vandet er gjort op, og der bliver betalt rettidigt, ser det ud til. Det er dejligt.

Nyt fra øvrige bestyrelsesmedlemmer:

  1. En løs snak om el-deling.
    En anden haveforening på Sjælland har fået lov til at lave en el-deling, så ikke alle men kun en betaler én tilslutning. Det foregår via et klubhus. Bjarne vil undersøge mulighederne lidt.
  2. En opsamlende snak ang. opsamlingstanken. Vi samler trådende fra tidligere korrespondancer og processer mellem kommunen. Sagen har skiftet hænder af flere omgange. Det opleves at entreprenørerne har for travlt og ikke vil tage så små opgaver ind. Sjoukje vil forsøge at rette henvendelse til Fægangen for at høre om hvilken entreprenør, de havde til opgaven.

Haver til salg og solgt:

  1. Have 28 og have 56 er solgt, og der er sendt velkomstbreve og vedtægter til de nye medlemmer
  2. Have 14 er vurderet og sat til salg.

Arrangementer:

Haveåbning
Mariette køber ind: vand, øl, kaffe, kopper, kage. Vi takker for alle dem som kom til åbningen.

Havevandring:
Hvad skal der kigges efter?” Toiletforhold (jfr. Tidligere hensigt fra kommunen om at tjekke for private opsamlingstanke med toiletaffald.)” Oprydning” Husets stand” OBS Gasslanger

Gasslanger tjekker vi ikke, men det er vigtigt at man selv tjekker dem. Reglerne siger:Gasslangen skal være ubeskadiget og uden revner – udskift slangen ved den mindste tvivl. Tjek dine slanger mindst én gang om året – og udskift dem minimum hvert tredje år.

Eventuelt
KUN KØKKENAFTALD I CONTAINEREN:
Nu starter sæsonen op, venligst husk at affaldscontaineren kun er til køkkenaffald. Derudover er det vigtigt at låget kan lukkes, da der ellers kommer måger og løfter affaldet ud og spreder det vidt og bredt omkring og hakker huller i poser osv.

UDEFRAKOMMENDE BILER:
Der har været set en udefrakommende bil med udenlandsk nummerplade, der har kørt rundt i foreningen. Hvis man ser udefrakommende biler, der kører rundt og føler det mistænksomt, så tag evt. nummerpladens nr. så kan vi – hvis der sker noget – give politiet noget at starte på. Der har dog ikke været noget tegn på indbrud eller lignende.

Herudover taler vi løst om at æbletræerne ved flagstangen ikke har det så godt.

VANDET ÅBNES SØNDAG DEN 10. APRIL:

Næste møde:
Lørdag 30.4. – Der er også havevandring kl. 10.
Bestyrelsesmødet efter havevandringen.


Udgivet

i

af

Tags: